Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor møder jeg andre biseksuelle henne?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15

Rigtig mange tak for dit brev. Det er tydeligt, at du er bevidst om din seksualitet. Det viser mig, at du har en rigtig god kontakt til din krop og dine følelse. Og det er rigtig flot.

At du ikke vil være sammen med din veninde der også er biseksuel, forstår jeg godt. Det er rigtig vigtigt, at man også passer på de venskaber man har. Det at din veninde også er biseksuel, kan jo være en styrke i Jeres venskab. At I kan dele tanker og følelser med hinanden. Ved din veninde mon at du også er biseksuel? Jeg tænker, at det at have en tæt på, der har samme seksualitet, kan være rigtig godt. Herinde har vi nemelig oplevet, at det at være biseksuel kan virke ret ensomt, hvis man ikke kender andre. Jeg tror ikke det bliver sådan for dig, da du virker ret åben og afklaret omrking det. Og det er super flot.

Du spørger om vi har nogle råd eller steder, hvor man kan møde flere biseksuelle. Vi kan klart anbefale, at du besøger hjemmesiden www.lgbtungdom.dk/radgivning/ungdomstelefonen

Det er en rådgivning for blandt andet biseksuelle. Man kan både ringe og chatte. De kan også henvise til forskellige sociale arrangementer. De ved også hvor man kan møde andre biseksuelle, eller hvilke hjemmesider der vil være gode for dig. Måske dette kunne være en god start.

Du kan måske også undersøge vores brevkasse lidt ud, under emnet "Køn og identitet". Der er der masser af andre unge der har skrevet ind, og måske har stået i samme situation som dig. Der kan måske også være lidt råd at hente.

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig lidt på vej.

Husk, du har ret til, at have lige præcis den seksualitet du vælger. Så bliv ved med at være den, du vil være.

Mange kærlige hilsner fra

BørneTelefonen

 

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat