Brev

Homosexual?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år

Jeg kan godt forstå det fylder meget i dig at være i tvivl, og at det kan være svært at falde i søvn om aftenen. Jeg synes det er rigtig fint at du skriver herind, for at få lidt ro inden i. Det håber jeg at jeg kan give dig.

Jeg kan fortælle dig, at der er mange unge der skriver til BørneTelefonen, som er i tvivl om deres seksualitet.

Seksualitet kan være på mange forskellige måder. Man kan godt både være til piger og drenge. Det kan også ændre sig gennem livet. Og det er okay.

Hvis du har lyst til at læse mere om seksualitet, så kan jeg anbefale Sexlinien: Seksualitet

Måske handler det om, at man bliver tiltrukket af personlighed fremfor et bestemt køn. Måske du kunne lægge mærke til, hvad det er for personlighedstræk du tiltrækkes af.

Man kan godt være imponeret, betaget af eller se op til sine venner af samme køn uden det betyder, at der er seksuel tiltrækning.

Kroppen udvikler sig både fysisk meget i teenageårene og det gør hjernen også. Så det er helt normalt, at komme i tvivl. Det kan også ændre sig igennem årene, efterhånden som man eksperimenterer og bliver klogere på sin egen krop og sine egne følelser.

Jeg håber at du kan finde ro i, at du har mange år til at blive sikker i. Og uanset hvilken seksualitet, du finder rigtig, så er det helt okay.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat