Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med bedsteven. HAN HAR EN KÆRESTE

Hej BB.

Jeg er en pige på 14 år!

I fredags sov jeg hjemme hos min bedsteven (14) og vi drak en lille smule. Jeg kan kun huske at vi spillede gta, og at vi snakkede en del.

I går morges vågnede jeg i hans seng uden trusser på!? Jeg kan ikke huske hvad der er sket, og han ved heller intet.

I det her tilfælde er jeg ligeglad med om jeg er jomfru eller ej, for det blev gjordt med ham – hvis det blev gjordt.

Men nu til SELVE PROBLEMET: Han har en kæreste og vi er rigtig gode veninder. Vi ved virkelig ikke hvad vi skal gøre, og hvad nu hvis jeg er gravid?

– han har kondomer, men ved ikke om det er blevet brugt.

Hjælp mig please????

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Jeg kan godt forstå, at det er svært at vide, hvad der præcist er sket - når ingen af jer husker det. Det er lidt mærkligt, ikk?

Fordi der er gået lidt tid fra du skrev ind, håber jeg du også har søgt hjælp et andet sted i mellemtiden. Jeg kan godt forstå, at det er en situation, der fylder meget og jeg har et par råd til dig, som jeg håber du kan bruge.

I forhold til spørgsmålet om, om du kan være gravid, synes jeg du skal tage en graviditetstest selv eller gå til lægen og få lavet en. På apoteket eller i supermarkedet kan du købe en test.De kan hjælpe dig ved at forklare, hvornår det er bedst tage en test. Ellers ligger der en seddel i pakken, som viser det. 

Hvis du tager til lægen kan du også få tjekket om gravid og om du har fået nogle kønssygdomme. Både på apoteket og hos lægen er de vant til den slags, så selvom det kan føles lidt pinligt, skal man bare tænke på, at de har prøvet mange gange før, at en pige skulle have taget en graviditetstest. Hvis situationen gør dig nervøs kan du tage en ven/veninde med. Du kunne jo også sige eller skrive det til en af dine forældre.

Derudover tænker jeg, at det er vigtigt at du og din bedste ven får talt om, om han kan huske noget.Og om han har tænkt sig at fortælle noget til sin kæreste. På den måde bliver det lettere at finde ud af, hvordan du skal forholde dig.

Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116111. 

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

 

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre unge. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat