Brev

Mig og min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige.Jeg tænker, at det ikke lyder så sandsynligt, at du er blevet gravid. Det kan selvfølgelig ikke udelukkes fuldstændigt, at du kan været blevet gravid af få finger, hvis der har været frisk sæd på fingrene, men risikoen er nu meget lille. Din kæreste siger samtidig også, at det ikke var tilfældet. Så mon ikke du kan være ganske rolig. Når du bliver så bekymret for graviditet, så kunne der være, at du og din kæreste måske skulle tale om hvilken form for prævention, som I kunne tænke jer at benytte, således at du ikke fremover skal gå rundt og være bange for at blive gravid, når I har været sammen. På www.sexlinien.dk kan du læse om de forskellige former for beskyttelse imod uønsket graviditet. Kærlig hilsenBørneTelefonen.

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Hvad er chancen for, jeg er gravid? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

Det kan også være du efterfølgende får tanker som: Hvilken prævention er bedst? Hvordan fortæller jeg det til ham, jeg har været sammen med?

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre børn. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Guide
Er du i tvivl, om du kan være blevet gravid? Klik igennem guiden og få svar på det, du er usikker på.

Kan du være blevet gravid?

Er du bange for, at du kan være blevet gravid? Start med at svare på spørgsmålene. Så har vi nogle forslag til, hvad du kan gøre.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat