Brev

Graviditet??

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige, der snart bliver 16
  Tak for dit brev og undskyld, vi har været så længe om at svare.
Der er mig bekendt ikke nogen sammenhæng mellem forsinket menstruation og førstegangs sex. Så hvis du stadig ikke har fået din menstruation, så er der jo desværre en risiko for, at du er gravid.
Derfor tænker jeg, du hurtigst muligt skal få lavet en graviditetstest - enten hos lægen eller på en præventionsklinik, hvor det er gratis eller ved selv at købe en i et supermarked eller på apoteket. 
Jeg håber, du har fortalt om din bekymring til din kæreste, så ikke du har været alene med din bekymring. Jeg tænker jo, at et i lige så høj grad vedrører ham, og at han skal støtte dig i at få det undersøgt.
Krydser fingre for, at det bare var falsk alarm...

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Hvad er chancen for, jeg er gravid? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

Det kan også være du efterfølgende får tanker som: Hvilken prævention er bedst? Hvordan fortæller jeg det til ham, jeg har været sammen med?

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre børn. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Guide
Er du i tvivl, om du kan være blevet gravid? Klik igennem guiden og få svar på det, du er usikker på.

Kan du være blevet gravid?

Er du bange for, at du kan være blevet gravid? Start med at svare på spørgsmålene. Så har vi nogle forslag til, hvad du kan gøre.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat