Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gravid? Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14
Tak for dit brev. Hvor er det godt at høre, at du og din kæreste har passet godt på og har brugt kondom hver gang. Så er sandsynligheden for at blive gravid meget meget lille. Det kan jo kun ske, hvis noget af sæden kommer op i skeden, og da det ikke er sprunget, tænker jeg, at du nok kan være helt rolig. Måske har du allerede fået din menstruation nu? Hvis ikke du har fået det 1-2 uger efter du skulle have haft det, er det jo altid muligt at lave en graviditetstest. Den kan man købe i et supermarked eller på apoteket. 
Jeg tror som sagt ikke, at du kan være gravid, men hvis du mod forventning er det, skal du hurtigst muligt i kontakt med din læge, og så er det jo også bedst at fortælle dine forældre om det, da de alligevel vil få det at vide af lægen. Men mon ikke du har fået menustration nu og er glad og lettet? Det gætter jeg på.
Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

 

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre unge. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat