Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med Emilie Esther

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 17

Tak for dit brev til brevkassen om, at du er forelsket i X factor vinderen Emillie Esther. Jeg håber mit svar til dig kan hjælpe dig.

Når man er forelsket kan det føles vildt dejligt og skønt, men det kan også være vildt forfærdeligt, hvis man ikke kan få den man er forelsket i. Det kan være svært at kontrollere ens følelser når man er forelsket, for man bestemmer jo ikke selv, hvem man forelsker sig i – det sker bare. Mange unge oplever at blive forelsket i en kendt. De kendte er hele tiden i fjernsynet og man kan altid læse om dem på nettet. Det at man hele tiden kan se dem i medierne gør, at det nærmest kan føles som om vi kommer til at kende dem. Derfor er det ikke så mærkeligt, at man kan ende med at blive forelsket i dem. Og ja, Emilie Esther virker som en rigtig sød og køn pige, som jeg tror mange unge fyre på afstand er forelsket i.

Du spørger i dit brev om du skal blive ved med at prøve?. Jeg bliver nysgerrig på, hvad du har prøvet at gøre for at få kontakt med hende? Måske søgt efter en fanside på nettet? Det er ikke sikkert det er muligt at skrive direkte til hende, da hun sikkert prøver at passe på sig selv, ved ikke at lægge hendes mailadresse ud offentligt. Men mon ikke hun skal rundt og optræde til nogle af sommerens koncerter? Det kan jo være en mulighed at komme lidt tættere på hende, måske du endda er heldig at få en autograf?

Du skriver også, at hun ser ud til at være det dejligste menneske på jorden, at hun er smuk og at du får gåsehud når du høre hendes musik. Jeg bliver nysgerrig på, hvad der er ved hende som gør at du tænker, at hun ser ud til at være det dejligste menneske på jorden? Jeg tænker på om du kender nogle piger som har samme værdier og egenskaber som du godt kan lide ved Emilie Esther? Grunden til jeg spøger om det er, at jeg tænker, at når man er forelsket kan man nogle gange kun fokusere på den man er forelsket i – som du skriver kan du ikke få hende ud af hovedet. I dit tilfælde er hun en person som kan være svær at få fat på og måske kan en mulighed være at prøve at undersøge om der er nogle i din vennekreds som har nogle af de samme ting som du godt kan lide ved Emilie Esther?

Som jeg skrev tidligere så kan det at være forelsket føles rigtigt dejligt og jeg tænker derfor på om det er noget du kan nyde uden det betyder, at du skal møde hende? Måske kommer det an på, hvor ”hårdt ramt” man er, men det at have et crush på en kan godt give en dejlig følelse og god spænding i løbet af dagen og nogle gange kan det faktisk være dejligere end rent faktisk at leve ens forelskelse ud – giver det mening for dig? 

Jeg håber mit svar til dig har givet dig nogle ideer til, hvad du kan gøre? hvis ikke er du velkommen til at skrive her ind igen, ringe, sms eller chatte til børnetelefonen på 116111

Mange hilsner fra Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat