Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med bedste venindes bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år.

Tusinde tak for dit brev. Vi hører fra mange der har prøvet, at blive forelsket i en venindes bedste ven, så det er rigtig godt du skriver herind.

Det at være vild med en, er jo en rigtig dejlig følelse. At du skriver herind fortæller mig dog, at du også er rigtig glad for din veninde. Og det lyder til, at det venskab du har med din veninde, betyder meget for dig.

Det er rigtig svært, når man jo gerne vil gøre det rigtige, uden at vil gøre nogen kede af det.

Du skriver, at du tror at drengen også godt kan lide dig. Det kan jo være en rigtig god idé, at finde ud af, om han har samme følelser for dig. Hvis I nu går på sammen skole, kan du måske prøve at komme i snak med ham. Måske i frikvarterene. Eller skrive med ham?

Det er også ret vigtigt, at du får snakket med din veninde. Det er jo vigtigt, at hvis du skal være kærester med hendes barndomsven, at din veninde så íkke skal være bange for at miste Jer. Hvis du får en kæreste, så betyder det jo , at din veinde mister lidt tid sammen med dig. Er det måske det hun mener, når hun er bange for at miste dig? I kunne jo lave en aftale om, at I skal have faste aftalee om ugen. Så det bare være Jeres tid, uden nogen kærester. At prøver at finde måde at I to stadig er veninder uanset kærester eller ej.

Det kan også være vigtigt, at du snakker med din veninde om, at hvis bliver du kærester med hendes ven, så vil du ikke snakke med hende om, hvis dig og ham får problemer. Det kan jo være svært at stå mellem to man er rigtig glade for. Så I kan jo lave en aftale om, at du ikke vil snakke med hende om jeres forhold. Kunne det måske være noget der kunne gøre din veninde tryg?

Du kan jo også starte med at snakke med din veninde om dine følelser for hendes ven, og hvis I ikke rigtig kan finde aftaler eller en løsning, så kan I måske sammen ringe ind til BørneTelefonen. Så kan I sammen snakke med en rådgiver der kan hjælpe med noget,  der vil virke for Jer. I kan ringe på 116 111.

Du lyder som en rigtig god pige, med hjertet på rette sted. Din veninde er heldig, at hun har dig som veninde. For det at du beder om råd viser jo, at du vil passe på det I har sammen. Jeg håber derfor mine idéer kan hjælpe dig lidt på vej. Det er jo også vigtigt, at du er lykkelig.

Kærlige hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat