Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil ikke gøre nogle ked af det

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13

Jeg kan godt forstå, at du ikke vil gøre nogen kede af det! Men man bestemmer ikke selv, hvem man bliver vild med, hvilket gør det så svært, når man ender med at blive vild med den samme som ens veninde.

Du spøger, om du godt kan begynde at flirte med drengen, selv om din veninde kan lide ham. Det synes jeg godt, at du godt kan. Der er ingen af jer, der har krav på ham, ligesom I heller ikke kan bestemme, hvem han bedst kan lide af jer to.

Jeg tænker dog, at det kunne være en idé at tale med din veninde om det inden  - så hun ikke føler, du går bag om ryggen på hende. 

Måske kunne du fortælle hende, at du er rigtig glad for, at hun har taget godt i mod dig som ny i klassen. Og så kunne du ærligt fortælle hende, at du er forelsket i drengen men ikke vil gøre hende ked af det. Du kan sige, at ingen af jer med vilje er blevet vilde med den samme, og at du håber, at I alligevel kan være venner. Hvad tænker du om det?

Det kan godt være, din veninde vil synes, det er helt vildt svært – og også bliver ked af det. Men i det mindst har du været ærlig over for hende. 

Det kan også være, at du finder ud af, at hendes venskab betyder mere for dig end drengen. Og så må du se dig om efter en anden sød dreng. 

Held og lykke med din veninde og drengen.

Mange hilsner fra børnetelefonen
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat