Brev

Vi er forelsket!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år 

Tak for dit brev. Hvor er det dejligt for dig at du er forelsket, men jeg kan godt forstå, at det er svært for dig at få det sagt til ham. Sådan tror jeg at rigtig mange børn og unge har det, når de er forelsket.

Jeg tænker, at du kunne prøve at spørge, om han har lyst til at mødes efter skole og lave noget sammen med dig? I kunne se en film, lave mad, stå på rulleskøjter, i svømmehal, gå ud og få en is eller noget helt andet. På den måde kan I lære hinanden at kende lidt bedre, og så kan det måske være lidt lettere at fortælle ham, at du er forelsket i ham.

Måske du kan spørge om han vil hjælpe dig med noget skolearbejde, det kan være en måde at komme lidt tættere på hinanden og få snakket lidt? Eller måske ved du om han går til noget efter skole og du kan så spørge ham lidt om det. Eller nu er det jo snart sommerferie, så du kan måske spørge hvad han skal i ferien, det kan også være en god måde at få startet en snak? En anden mulighed er at du skriver en sms eller måske et brev, hvor du fortæller ham, hvordan du har det med ham.

Jeg håber, at du kan bruge svaret. Ønsker dig held og lykke med kærligheden

Kærlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat