Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad han vil?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år,

Tak for dit fine brev.

Det lyder til at du er blevet vild med din venindes lillebror, men ikke helt kan finde ud af, hvad han føler for dig. Er det mon rigtig forstået?

Jeg kan godt forstå du er forvirret og måske ikke helt er klar over, hvad du kan forvente af ham… Jeg får lyst til at spørge om hans storesøster/din veninde mon ved, hvordan du har det?

Det lyder rigtig dejligt, at du har fundet en du er vild med. At være vild med nogen kan være enormt skønt og enormt hårdt på samme tid. Det er en vild blanding af følelser som man både skal nyde og finde sig selv i.

Det er mega sejt, at du har spurgt ham, hvorfor han opfører sig anderledes når I er sammen med andre. Og hvorfor han siger nogle helt andre ting når han er fuld. Det kan være rigtig ubehageligt når man føler, at man oplever forskellige signaler. Nogle gange kan det føles som en knude i maven, man har lyst til at vikle ud, men det kan være rigtig svært.

Mit bedste råd til dig er, at du skal holde fast i dig selv og mærke efter. Det er vigtigt, at du bliver behandlet ordentligt. Jeg får også lyst til at spørge om nogle af dine veninder mon ved, hvordan du har det? Det kan måske være en god idé også at snakke med dine veninder om det?

Et andet råd kan være, at du kan spørge ham om han har lyst til at ses? Du skriver at du er i tvivl om han kan li´ dig. Jeg synes det lyder som en god ide at skrive til ham. Du kan måske spørge ham om han har lyst til at gå en tur sammen med dig? Det kan være en god måde at finde ud af, om han er interesseret.

Det kan være svært at give udtryk for sine følelser, måske ved han ikke helt ved hvad han vil. Men det vigtigste er i hvert fald, at man opfører sig ordentligt og respektfuldt overfor hinanden. Du virker til at være meget betænksom og ærlig og det er helt sikkert en god start. Hvis han er vild med dig og gerne vil ses med dig, så må han, ligesom dig selv, prøve at spørge. Det er den bedste måde, at finde ud af, hvordan andre mennesker har det.

Måske kan han svare på det, måske kan han ikke. Og så må du mærke efter i dig selv, om du kan holde det ud. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke – og håber du passer på dig selv og dit hjerte.

Kærlig hilsen, BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat