Brev

Ved ik hvem jeg skal vælge!!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, det er et svært dillema, du står i, for man kan sagtens være glad for to drenge på en gang, for de har sikkert hver deres søde og skønne måde at være på.

At være rigtig glad for en person, sætter utrolig mange følelser i gang - så jeg kan godt forstå, det kan være svært at vide, hvad du skal gøre, nu når du er rigtig glad for to drenge.

Dilemmaet kommer selvfølgelig, fordi du er i tvivl om, hvem af de to drenge, du skal komme sammen med, fordi begge har noget godt at byde på.

Lige nu tænker du på den anden, altså ham som du ikke kommer sammen med, men hvis det nu havde været omvendt, altså at du kom sammen med ham, tror du så, at du ville tænke på ham den første?

Jeg tænker, at det er en del af livet, at vi altid vil have valgmuligheder, og at vi også indimellem skal træffe nogle lidt svære valg - for eksempel at skulle vælge imellem to drenge. Jeg tænker lidt, at du måske kan give dig selv lov til at være glad for begge drenge. Måske kan du sige til dig selv, at nu kommer du sammen med din nuværende kæreste, og når I ikke skal være sammen mere, kan du jo sige til ham, at du stadig er glad for ham, men at du også har følelser for den anden, så derfor bliver du nødt til at prøve at komme sammen med ham.

Jeg tænker, at hvis du er ærlig omkring dette, så er det måske lidt lettere for fyren at blive ”vraget”, for på den måde siger du til ham, at du stadig godt kan lide ham, men at det er vigtigt for dig at være ærlig overfor dem og overfor dig selv - og samtidig passe på jeres følelser på en respektfuld måde. Hvad tænker du om det? 

Forhåbentlig kan denne tanke give dig ro i maven, at du har valgt rigtigt lige nu, og så bare nyde din kæreste.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe herind på 116 111 hvis du gerne vil snakke lidt mere.

De kærligste hilsner

BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat