Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har fucket godt og grundigt op

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 19 år,

Hvor lyder det ikke rart, at folk ikke har troet på, at du kunne holde i et forhold. Især hvis man gerne vil tro på sig selv og at man godt kan

Vi mennesker har brug for nogle andre mennesker, som tror og hepper på os. Vi har sjældent brug for, at høre der er noget vi ikke kan finde ud af.

Det kan godt være, at folk kan sige det for sjovt eller fordi du engang har været på en bestemt måde.

Men hvis der er nogle som bliver ved med at fortælle en, at man ikke kan have en kæreste eller man er på en bestemt måde, så kan det godt påvirke en til at tro på det i sidste ende. Det betyder ikke at det er sådan!

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du har kysset med en anden pige. Men jeg vil gerne fortælle dig, at jeg oprigtig synes det er ærgerligt at du tænker sådan om dig selv.

Selvom det er svært, så tror jeg det er en god ide at snakke med din kæreste

Det tror jeg, fordi som du selv skriver; så går du rundt med ondt i maven og føler dig dum

Man kan godt få det sådan, når man er bange for at gøre nogle kede af det eller når man mærker, at man har gjort noget forkert. Det kan være en meget ubehagelig følelse, som jeg tror vil blive lettet, når du fortæller det til din kæreste

Man ved selvfølgelig ikke hvordan hun reagerer, men for din skyld og nok også for hendes, så er det en god ide at få det sagt. Måske hun alligevel får det at vide, og dér er det måske bedst at du selv fortæller det. Hvad tænker du om det?

Det virker til, at du faktisk er ret reflekteret og har brugt en masse energi på at tænke tingene igennem. Du skriver selv, at det har været svært for dig, at folk ikke har troet på dig

Måske har du lyst til, at vise alle de folk, at det kan du sagtens finde ud af
Måske finder du ud af, at det ikke er lige nu du skal det

Det kan du kun mærke i din krop, hvad der føles rigtigt for dig. Men uanset, så skal du ikke slå dig i hovedet over det. Fejl sker desværre, og det definerer ikke, om du kan have en kæreste eller ej.

Du er hverken den dummeste eller tarveligste person. Man kan altid lære af de ting man foretager sig. Nogle gange kan fejl gøre os bedre i det lange løb, selvom det kan gøre ondt på kort sigt.  Giver det mening?

Kan du snakke med de folk, som påvirker dig? 

Det spørger jeg om, da det kan være rart for dig, at fortælle de folk at det faktisk går dig på.

Det er okay at sige til dem, at det de laver sjovt med, faktisk ikke er særlig sjovt for dig og at det påvirker dig meget. Hvis det er sådan du har det.

Det kan også være, at der er nogen andre du har brug for at snakke med. Det kan være din familie eller andre du har det trygt ved.

Du kan egentlig fortælle dem det, som står i brevet her. Det kan måske være rart for dig at lette dine følelser til nogle af dem som står dig nært i hverdagen.

Det kan også være, at du har brug for nogle mennesker omkring dig, når du har snakket med din kæreste. Så kan det være rart at de ved hvad det handler om. Hvad tænker du om det?

Jeg håber du kan bruge mit svar 

og hvis du har brug for det igen, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe igen til BørneTelefonen på 116111. Vi sidder klar dag og nat og vil meget gerne snakke med dig.

Varme kram fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat