Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Utroskab

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 17 år

Det lyder dejligt med en kæreste, og jeg kan godt se, at du er klar over at usikkerheden - jalousien er noget, som du skal forholde dig til. I dit brev lyder det ikke til, at du har grund til at være jaloux på din kæreste, men at der måske har været noget med en tidligere kæreste.

Jeg synes dine reflektioner over, at du selv skal arbejde med dine tanker og se indad, er rigtige fornuftige. Jeg tror det er den helt rette vej. Det kan være ldit svært at ændre tankemønstre. Men alene det at man ønsker at ændre noget, er et stort og vigtigt skridt. 

Du kan prøve at tænke på de gode ting der vil komme ud af, at du får brudt med tankerne om frygten for, at din kæreste vil være utro. Hvad vil det gøre ved dig. Vil du kunne gøre noget anderledes uden de tanker. Hvordan vil jeres forhold blive, hvis du bryder med tankerne. Skriv alle de gode ting, der vil være plads til og vil ske, hvis tankerne/frygten for utroskab ikke forstyrrer dine tanker. Så kan du kigge på det, du har skrevet, hvis tankerne begynder at dukke op. Og bruge det til at komme tilbage til de mere rare tanker for din kæreste.

Når man har noget man gerne vil ændre, er der godt at tænke på at det er muligt for os mennesker at ændre gamle vaner og måder at tænke på - ja og andre ting. Det kan tage tid, men hvem siger at det gør noget at ting tager tid.

Nogen gange kan det også være godt at få talt om det at være kæreste - at være i et forhold. Måske ville det være en idé at tale sammen om - og måske kan I bruge inspiration fra Sexliniens rådgivning om at være kærester: http://www.sexlinien.dk/emneside-foelelser-og-relationer/kaerester.aspx

Jeg ønsker det bedste for dig.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat