Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

utro kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej med dig.

Tak for dit brev. Jeg kan godt læse i dit brev, at det er en vanskelig situation du står i.

Som det første, forstår jeg godt, at det var svært for dig/jer, at din kæreste skulle på efterskole. Du fortæller, at i sluttede jeres forhold, da i tænkte, at det ikke ville fungere. Det kan jeg godt se, da det kan være svært, at være i et forhold, hvor man ikke har mulighed for at ses særlig ofte.

Jeg kan så læse, at I finder sammen igen efter en måned. Dette må betyde, at I har været meget glade for hinanden. Var det mon sådan?

Du skriver så, at han har skrevet til en anden pige fra hans efterskole – dette finder du ud af. Efterfølgende får du at vide, at han har leget en drukleg, hvor han har oplevet forskellige ting med en pige. Dette nægter han, og du giver ham en chance.

Jeg tænker, at når du er gået fra ham og har blokeret ham, er det fordi, at du ikke længere stoler på ham. Det virker til, at din tillid til ham er brudt, hvilket jeg godt kan forstå. Nu skriver han så til dine veninder, at han savner dig. Dette gør, at du bliver i tvivl om, hvad du skal gøre. Jeg forstår dig rigtig godt. At være sammen med en person i over 1 år er lang tid og i den tid oplever og deler man en masse sammen.

Jeg tænker, at I er nødt til at finde ud af, om I er gode for hinanden. Jeg vil tro, at det ville være godt for dig, at gøre op med dig selv, om du har lyst til at have et forhold til ham, sådan som tingene er lige nu?

Der er kommet en usikkerhed imellem jer og tilliden, som du havde til ham har fået et knæk. Du kan starte med, hvad din mavefornemmelse fortæller dig. Ville du kunne lægge fortiden bag dig, tilgive ham og få tilliden til ham igen?

Måske har du brug for en pause, hvor du har ro til at tænke og fornemme, hvad du gerne vil. Eller måske har du brug for en pause, hvor du kan mærke efter, om du savner ham? Eller om du rent faktisk har det bedre uden ham. Jeg tror det ville være godt, hvis du gav dig selv ro og plads, for det er bestemt en ubehagelig oplevelse at miste tilliden på sådan en måde.

Måske kan I snakke om tingene en dag, hvor i har god tid. Du kunne måske skrive til ham, at du gerne vil snakke med ham om situationen I står i, og så kan I mødes et sted, hvor der er ro til at snakke.

Måske kan det også være en hjælp, at vise dit brev og mit svar (eller dele af det). Eller du kan skrive et nyt brev til ham, hvor du fortæller ham, hvordan du har det og hvilke tanker du har gjort dig? Det kan være godt, at tage snakken ud fra det.

Jeg håber mit svar vil sætte nogle tanker i gang hos dig, og at du kan bruge det til noget. Jeg håber, at mit svar kan klare dine tanker og være med til, at du finder ud af, hvordan du kan håndtere hele situationen. Jeg håber I finder den bedste løsning for jer to – og at I kommer godt videre sammen eller hver for sig.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat