Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Sikken en dejlig kæreste, du har haft. Jeg kan godt forstå, at du er ulykkelig over at miste ham. Og ulykkelig kærlighed gør bare så ondt, at man sommetider kan få lyst til at flygte fra det hele.

Når man har det som du, kan man blive i tvivl, om det nogen sinde stopper. Og man kan blive i tvivl, om man er ved at blive sindssyg.

Men det stopper, og du er ikke ved at blive sindssyg. Det er en meget smertefuld periode, du er inde i. Din reaktion på dit tab af din elskede er helt almindelig. Det gør rigtig ondt at miste én, man elsker. Og særlig svært bliver det måske, fordi I ses i klassen hver dag.

Det bedste du kan gøre for dig selv er, at søge trøst hos andre, du holder af. Mange af dine venner har sikkert selv prøvet at have kærestesorg og ved, hvor svært det er at bære. Måske har din familie også lagt mærke til, at du har været trist? Måske kan de også være med til at støtte og trøste dig lige nu, hvor du er lidt ekstra sårbar..?

Det kan også være en god idé at skrive dagbog, så du kommer af med dine tanker.

Motion er også rigtig godt til at få smerten lidt ud af kroppen. Hvis du har mulighed for det, er en løbetur i skoven, hvor du rigtig kan trampe, råbe og måske sparke til nogle træer en god ting.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat