Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 15 år. 

Det er helt naturligt, at du føler dig ret fortvivlet lige nu. Det er også helt normalt, at man I jeres alder kan være rigtig usikker på kærlighed og følelser. Men derfor er det bestemt ikke rart at have det sådan. 

Jeg tror, det bedste du kan gøre er at fortælle pigen, at du rigtig godt kan lidt hende og at du gerne vil være sammen med hende. Hvis du siger dét til hende, så synes jeg også, at det er vigtigt, at du siger, at I kan tage det helt stille og roligt. Og få en aftale om, hvor længe der skal gå før hun ved, hvad hun vil med jer to.
Herefter synes jeg, at du skal prøve at give hende lidt plads. Det gør du ved ikke at opsøge hende så meget. Jeg ved det er mega svært, men jeg tror det er vigtigt, at du viser hende, at du godt kan tage det stille og roligt, når hun har givet udtryk for, at det er det hun har brug for.  

Jeg er godt klar over, at det så kan ende med, ja eller nej - eller at hun fortsætter med at virke lige glad. Men så har du været ærlig og du har åbnet dig op og det er altså bare modigt. Selvom det kan gøre ondt end gang i mellem, så er det nogle rigtige gode egenskaber, som du kan tage med dig videre i livet. Det er måske også den eneste måde, du finder ud af om hun virkelig vil være sammen med dig eller ej.

Jeg håber det bedste for dig og held og lykke med kærligheden. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen. 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat