Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ulykkelig forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Jeg kan godt forstå, at du er forvirret, for det lyder til, at du og din drømmefyr har haft det rigtig fint sammen. Sådan som du beskriver det, tænker jeg, at I begge har været glade for hinanden.

Og så kommer denne besked på Facebook.
Hvis det er rigtigt, at han har en kæreste, tænker jeg, at du for din egen skyld skal skrive til ham og fortælle, hvordan du føler og tænker om det. Jeg synes også, du skal spørge ham, hvordan han har opfattet jeres forhold, og om han har haft følelser for dig.

Måske får du svar, måske ikke, men jeg tænker, at det kan være vigtigt for dig at forsøge. Hvis du får et svar, kan du måske bedre tage stilling til, om der er en mulighed for at kæmpe for ham.

Hvis det ender med, at du er nødt til at opgive ham, skal du huske, at det er godt at blive trøstet f.eks. af veninder i sådan en situation. Når de har hørt så meget om ham, som du skriver, vil det nok også være nemt for dem at forstå, hvad du har brug for, hvis det er forbi med ham.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat