Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 16 årig pige

Det er ikke rart at have følelser for en, der ikke er gengældt.

Jeg kan sagtens forstå, at du kan tænke: Hellere sex sammen med ham end ikke noget sammen med ham. Desværre er det ikke holdbart i længden, og som du selv beskriver, så bliver det værre med tiden.

At have en sexpartner fungerer kun, hvis ingen af parterne har følelser for hinanden. Så snart den ene har følelser med i spillet, kan man ikke undgå at blive såret og måske føle sig udnyttet.

Måske kan du tænke over, hvad du vil byde dig selv? Hvad ville du have sagt til din veninde, hvis det var hende som stod i din situation?

Som jeg forstår dit brev, vil du have det skidt uanset hvad du vælger at gøre. Med det i tankerne, kan du måske vælge anderledes.

En ting kan jeg love dig, og det er, at det ikke bliver nemmere jo længere tid der går.

Det bedste du kan gøre for dig selv er, at få andre tanker og oplevelser til at fylde i dit liv. På den måde vil dine følelser for ham kommer lidt på afstand, og du vil måske se på ham og jer på en anden måde.

Du skal i hvert fald gøre noget andet for at opleve noget andet. Så du kan måske engagere dig mere i veninderne og det, de laver sammen? Eller hænge ud med nogle helt andre? Måske deltage i flere sociale ting? Hvilke muligheder kan du få øje på i din hverdag?

Forhåbentlig vil du på sigt opleve, at dine tanker og følelser udskiftes med noget af alt det nye, du oplever.

Jeg vil også opfordre dig til at tale med dine veninder om det, selvom de ikke kan hjælpe dig. Det hjælper altid at sige det højt og høre andres reaktion på ens oplevelser.

Måske vil du opleve, at de har haft nogle af de samme eller lignende oplevelser.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med at finde din vej igennem og komme stærkere ud på den anden side.

Kærlig hilsen

Børnetelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat