Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ULOVLIGT?!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år. 

Mange tak for dit brev. Jeg kan desværre ikke sige, hvad du kan tillade dig. Det er forskelligt hvad der vil føles rigtigt for dig og din rum bo. Det er bedst at snakke med hende om det.  I kan lave aftaler om det, der er 'go' og 'no go'. Det synes jeg er første skridt. Jeg kan prøve at sætte nogle ord på, hvordan jeg ser det.

Det virker umiddelbart til at der er to veje, du kan gå. At få noget med fyren/blive kæreste med ham. Eller ikke at få noget med ham/blive kæreste med ham. Uanset hvad du gør, vil det få betydning for dig og mindst to andre.

Hvis du får noget med ham kan det betyde at du bliver glad. Du skriver du godt kan lide ham og han kan lide dig. Det kan samtidig også betyde, at din rumbos og dit forhold påvirkes. Måske bliver din rumbo ked af det. Måske bliver hun glad på jeres vegne. Det er svært at vide. Men jeg forestiller mig at det må påvirke på en eller anden måde.

Hvis du ikke får noget med ham kan det betyde, at det gør dig ked af, I ikke kan være sammen. Hvis I ikke får noget sammen, kan det være det styrker din rumbos og dit forhold.

Jeg synes du skal tænke over hvilken vej, du helst vil gå og de betydninger valget kan få i dit liv. 

Den seksuelle lavalder er 15 år. Det betyder at det er ulovligt for en over 15 år at have sex med en under 15 år. Så hvis du som 14 årige har sex med en på 17 år eller 18 år er det ulovligt. I teorien kan fyren blive straffet. Hvis I skal have sex er det vigtigt at du er over 15 år, at I begge har lyst til at have sex med hinanden. inden I gør det. Det er vigtig at I er enige og især, at du føler dig klar og ikke presset af, at ham. Det bliver ikke nogen god oplevelse, hvis man ikke er helt klar og har talt om det. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat