Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uheldig i kærlighed..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13

Tak for brevet. Det lyder som om, at du både er nervøs og spændt og usikker og meget andet, over at drengen ikke har svaret på din besked endnu. Og det kan jeg godt forstå. Når man er forelsket, er det lidt som om, at alle følelserne bliver forstærket, og det kan næsten ikke være til at holde ud nogle gange.

Jeg synes simpelthen at du er så sej, at du valgte at skrive til ham. Og det lyder som om, at du gjorde det på en rigtig god og ordentlig måde. Du fortæller om dine følelser, som de er, men tænker også på jeres venskab. Uanset hvad, så synes jeg, at du kan være stolt af dit mod.

Nu ved jeg jo ikke rigtig noget om ham, men måske er han chokeret? Måske kan han ikke helt beslutte sig for, hvad han skal gøre? Hvad tror du? Har I haft et godt øje til hinanden længe, og vidste han godt, at du var lidt vild med ham? Eller tror du han er overrasket? Måske prøver han at få sagt noget på en god måde, og kan ikke beslutte sig for, hvad han skal skrive.

Jeg ved ikke om situationen udvikler sig sådan, at han slet ikke svarer. Men hvis den gør, så er han da bare for unfair. Du har i hvert fald ikke gjort noget galt, du har bare taget et modigt skridt og fortalt om nogle vigtige følelser. Og hvis han ikke vil anerkende det med et svar, så er han ikke besværet værd.

Jeg håber han svarer, og uanset hvad han skriver, så håber jeg, at I kan tale om det på en god måde, og enten blive kærester, eller fortsætte med at være venner.

Mange hilsner,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat