Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trist hele tiden

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17 år,

Først og fremmest vil jeg sige, at det er helt normalt, at man kommer til at lade det gå ud over andre, når man er ked af det.

Når man går og føler sig ked af det hele tiden, er man også mere følsom overfor, hvad andre mennesker siger og gør. Derfor reagerer man, voldsommere overfor dem, end man ellers ville have gjort.

Med det du fortæller i brevet, tænker jeg, at det helt bestemt godt kan være grunden til, at du går og føler dig ked af det hele tiden. Det er meget hårdt at miste tilliden til ens kæreste, som man jo elsker og stoler på.

Det kan desværre tage lang tid, at genopbygge den tillid, som du havde til ham før. En af de vigtigste ting er, at I får snakket det hele ordentlig igennem. Her er det vigtigt, at han giver dig lov til, at få svar på alle de spørgsmål du har, og at I får talt om, hvad I hver især kan gøre for at genopbygge tilliden.

Det lyder til I begge tjekker op på hinanden? Det kan føles hårdt. Måske I også skal snakke om at bruge tid på at fortælle hinanden, hvad I er glade for ved hinanden, aftale at lave nogle ting, som I hygger jer med og få lagt nogle ting ind når I mødes, der føles rart. Du skriver du elsker ham og I hygger jer sammen, prøv at fortælle ham det og lav mere af det hyggelige. Måske det også kan være en måde til at komme tættere på hinanden igen?

Du skriver i starten af brevet, at du ikke orker at se dine veninder, sådan er det helt normalt at føle når man er ked af det.

Men det kan faktisk hjælpe én rigtig meget. Når man sidder alene, kan man nemmere komme til at tænke på de ting der gør en ked af det.
Hvis du er sammen med en veninde, kan I lave hyggelige ting sammen og du kan tale med din veninde om det der gør dig ked af det, i stedet for at gå alene med det. Det tror jeg ville kunne hjælpe dig rigtig meget. Dine veninder kender måske også til at have nogle udfordringer med deres kæreste/drengevenner og I kan støtte hinanden.

Kærlighed kan være svært og gøre ondt, men også føles helt vidunderligt. Håber I får en god snak og ikke mindst får fokus rettet hen på at I elsker hinanden og øver jer i at være gode til at vise det, bl.a. ved at være mere åbne og ærlige, men også ved at turde vise tillid til at man ikke behøver dele alt i et forhold. 

Mange kærlige tanker fra
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat