Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Træt af kærlighed.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15

Tak for dit brev.Tålmodigheden kan virkelig godt komme på prøve, når ens veninde er forelsket eller har drengeproblemer, hvor man for det meste bliver den lyttende. Det tror jeg, mange piger kender til.

Jeg læser det sådan, at du sagtens kan unde hende, at hun er forelsket – så jeg tænker ikke, at det er jalousi, det handler om, men nærmere et savn. Et savn til de samtaler I havde, inden det hele skulle handle om drenge.

Din veninde er ny-forelsket, så selvfølgelig snakker hun ikke om andet, for hun tænker næppe på meget andet. Men forelskelser lægger sig igen, og de ny-forelskede vender stille og roligt tilbage til planeten Jorden efter en lang rejse på de lyserøde skyer. Det kan dog være sindssygt svært for dig, at din tætte veninde svæver rundt deroppe, mens du står på jorden og har brug for at snakke med hende.
Jeg tænker, der kan være to løsninger:

1. Hold ud: 
Som sagt lægger forelskelser sig. Så efter nogle måneder vil det stille og roligt falde tilbage til det gamle, hvor der også er plads til dig i samtalen.

2. Stil krav:
Hvis ikke du holder ud at vente, så prøv at sige til hende, hvordan du har det. Et bud kunne være: ”Jeg er så glad for, at du er forelsket og glad! Men jeg bliver lidt ked af det, når vores samtaler kun handler om dig. Jeg savner, at du spørger ind til, hvordan jeg går og har det.”

Jeg hæftede mig også ved, at din veninde havde mistet den anden dreng ved at trænge sig for meget på. Så måske løsning nr. 2 også kunne hjælpe din veninde til ikke at gøre det samme igen – altså at du hjælper hende med at holde jordforbindelsen?

Jeg håber, I finder ud af det.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat