Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

To kærester

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 13 årig dreng

Hvor er det dejligt, at du har været forelsket i to skønne piger. Jeg kan da godt forstå, at du at blev ked af det, da de stoppede. Og derfor er det klart, at du nu undrer dig lidt over dine forhold. 

For at starte med det sidste: Det er meget almindeligt at have flere korte forhold i starten af ens kærlighedsliv. Der er mange ting, som skal prøves af og meget generthed, som skal overstås.

Jeg tror faktisk ikke, at du har gjort noget "forkert" - du er bare stødt ind i forelskelsens verden. Der hvor ting, som ellers ikke er akavede, pludselig kan blive voldsomt akavede. Og der hvor den lidt generte, pludselig kan blive meget genert osv.

Jo flere erfaringer du får, og jo længere tid dit forhold varer, jo mindre akavet og genert bliver du. Du kan overveje, om du i starten af dit næste forhold skal skrive lidt sammen med pigen. Det kan nogen gange være nemmere, og man kan få sagt nogle ting til hinanden, som kan være lidt svære ansigt til ansigt. Og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende - så man bliver mere tryg sammen. Det hjælper tit på genertheden, når man er tryg.

Jeg vil foreslå dig, at være så meget dig selv, som du kan - det bliver nemmere for dig, og det giver mere respekt fra pigen, at du tør stå ved dig selv og være ærlig.

Jeg synes slet ikke, at du er en fuck boy. Nu ved jeg jo ikke helt, hvad du mener med en fuck boy? Men for mig virker du som en ærlig og opmærksom dreng, der gerne vil være en god kæreste. Dit brev hertil viser jo netop, at pigerne ikke er ligegyldige for dig. Og at du tænker over, hvad du kan gøre for at være en god kæreste næste gang, du bliver forelsket. 

Rigtig god fornøjelse med dine fremtidige kærester.

De bedste tanker fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat