Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svær kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12

Hvor er det dejligt at høre, at du har sådan nogle skønne følelser og tanker om hende pigen. Hun må være rigtig sød, og som jeg læser din besked, lader det også til, at hun synes godt om dig. Du har både søgt på internettet om forelskelse og skrevet herind. Det er sejt gået og et tegn på, at du både er betænksom og nysgerrig. Det er gode tegn.

Jeg kan godt forstå, at det er irriterende, når dine venner driller dig med, at du er meget sammen med hende pigen. Jeg tror, dine venner godt ved, at det er fordi, du er forelsket. Mon ikke de kender det selv? Og mon ikke de selv også kender til at være genert og usikker overfor en pige. Taler I mon sammen om forelskelse og piger? Ellers kunne det jo være at det er tid til, at I får sådan en snak. 

Hvordan ville det fx være for dig at spørge dem, om de er vilde med nogen? Og om de nogensinde har spurgt en pige, om hun ville komme sammen. Så kunne du måske få nogle gode råd til, hvordan du spørger pigen, om hun er forelsket i dig også? Og måske kunne I så blive kærester. 

Da de er dine venner tænker jeg også, at du skal være ærlig overfor dem og sige, at det går dig på, at de driller dig. Du kan måske sige, at du har brug for, at de støtter dig, og ikke driller dig? Hvordan ville det være? 

Jeg synes, det lyder som om, hende den søde pige er ret vild med dig. Hvorfor skulle hun ellers sende dig hjerter og give dig krammer? Og så rødmer hun endda, når du ser på hende. Her i BørneTelefonens GODE RÅD kan du læse mere om forelskelse https://bornetelefonen.dk/tema

Held og lykke - og nyd din forelskelse

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat