Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

(Store) drenge problemer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige Tusind tak for dit brev. Det er dejligt at blive forelsket, men det er hårdt, når man ikke føler, at det er gengældt. Jeg kan godt forstå, at du er bange for at gøre meget mere ved det, end det du allerede har gjort. Men du er jo havnet i et dilemma, fordi du ikke rigtig kan glemme ham. Vi mennesker er sådan indrettet, at vi ofte gerne vil have det, som vi ikke kan få. Det er den ene mulighed, den anden er, at du faktisk bare er rigtig forelsket i ham. Men uanset, om det er den ene eller den anden grund, der er årsag til at du ikke kan slippe ham, så er du nok nødt til at afgøre, om du vil give det en sidste chance eller ej. Jeg vil gætte på, at du nok er nødt til at forsøge igen, for at blive afklaret. Men her er det så bare meget vigtigt, at du bagefter ikke er i tvivl om, hvorvidt han kan lide dig eller ej. Det betyder, at du er nødt til at være meget direkte, sådan så han ikke kan undgå at svare dig ærligt. Jeg ved godt, at det er meget svært at spørge ham, om han har lyst til at ses med dig. Jeg ved godt, at der er en risiko for, at han svarer nej, hvilket betyder, at du bliver ked af det, og måske føler dig vraget. Men hvis det nu er det, som sker, så betyder det måske også, at du kan nemmere kan glemme det og komme videre..? Hvis det nu er for svært at spørge ham direkte, kunne du så evt. sende ham en sms? Har du overvejet, om han måske også er genert, og er bange for at komme til at sige noget dumt? Måske er han usikker på, om du er vild med ham, eller om du bare flirter rundt med ham... Måske tør han ikke ”prikke” tilbage, fordi han er bange for at blive til grin eller noget i den stil. Vi mennesker har det bare nemmest, når vi får sandheden serveret, og ikke selv skal gætte os frem til, hvad den anden mener. Jeg håber, du får samlet dig mod til at konfrontere ham, så du enten kan få et smukt eventyr, eller komme videre i en fart. Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat