Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

stedbror

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Det lyder til, at det her er noget, der fylder rigtig meget for dig, og jeg tænker, det må være hårdt hele tiden at blive konfronteret med situationen, når I nu ses tit under andre forhold.

Jeg vil gerne starte med at pointere, at der i princippet ikke er noget forkert ved, at I to er kærester. I har jo ingen fælles biologiske forældre, og så vidt jeg kan forstå, har I været kærester længe før din mor fandt sammen med hans far – Men det kan jo føles lidt mærkeligt fordi I nu er en slags pap/sted søskende.

Hvordan kan mon være at, I har haft et hemmeligt forhold? Er der andre ting end jeres forældres forhold, der besværliggør, at I kan være kærester officielt? Måske er det også det der forstyrrer det nu?

Jeg kommer også til at tænke på, hvad du selv synes omkring det her med at jeres forhold er ’forkert’, når jeres forældre er sammen? Vil det være muligt for dig at snakke med din mor om det...bare jer to? Så hun ved, at I faktisk var kærester to år inden hun blev kæreste med hans far...

Det virker til at være mange overvejelser og dilemmaer, og det er svært for mig at sige, hvad der er det rigtige for dig at gøre.  Et forslag kan være at snakke med dine veninder om det. De kender dig og måske endda også din kæreste og din familie, og vil på den måske også hjælpe med at vurdere det.

Når alt dette er sagt, tænker jeg, det er meget vigtigt at snakke med din kæreste om det her. Under alle omstændigheder kommer I nok til at se noget til hinanden fremover. Derfor er det bedst, at kan tale om situationen og finde ud af, hvordan I bedst håndterer det hele og lave aftaler om, hvad I skal gøre, så det bliver mest muligt tåleligt for jer begge.

Du også velkommen til at ringe herind på 116111.

Mange hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat