Brev

Spørge en pige om kærester

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 16 år!

Hvis pigen vidste, at du gør dig denne umage, ville hun allerede synes, at dét var mega sødt! Dét tror jeg!

Du stiller store krav til dig selv med hensyn til at finde en meget speciel og ny måde at spørge på. Gad vide, om ikke det vigtigste for pigen er, at hun kan mærke, du taler med hjertet?

HVIS du vil spørge på en måde, som man måske ikke har prøvet så tit, kunne du overveje at spørge pigen om, hvordan hun kunne tænke sig at blive spurgt. Dét ville være nyt!  Hun har nok gættet, at du kan lide hende og måske kan hun mærke på dig, at du går med nogle tanker. Gad vide, hvad hun ville sige, hvis du fortalte hende om, hvad du går og tænker på?!

Du kan overveje dette forslag. Måske er det for skørt. Måske får du mod på det. Måske får du en anden idé, som er bedre. Du kan også gå på opdagelse i nogle af brevene i Brevkassen og finde idéer dér. Eller du kan ringe til BørneTelefonen og tale videre med en af de voksne dér. Du er altid velkommen til at ringe til os.

Jeg ønsker dig held og lykke! Mange hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat