Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skrive først

Hej BørneTelefonen

har den her kæreste men problemet er at det ALTID er mig der skal skrive først hvad skal jeg gøre??

Har sagt det til ham men han glemmer det bare??

Hvad skal jeg gøre???

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Det kan jeg godt forstå, at du synes er lidt træls. Det første skridt har du allerede taget. Nemlig at sige det til ham, at han også skal skrive først til dig. Det er ret sejt. Desværre så glemmer han det. Eller måske når han ikke at få mulgiheden for at skrive på et tidspunkt, der passer ham...?

Måske er der forskel på, hvor meget og hvor ofte, I hver især synes det passende at skrive. Nogen kan godt lide at skrive sammen meget, nogen lidt mindre og andre har det fint med små beskeder og vil måske hellere snakke, når man er sammen. Det kan være, at det er det, I skal finde ud af, hvad der er bedst for jer? 

Måske vil det forsætte med, at det er dig, der skriver først og han så svarer dig. Kunne det så være ok for jer, hvis I har den aftale?  - Og finde ud af, at det kan godt fungere og være kærester på den måde?

Ellers tænker jeg, at du skal give dig selv en opgave... Nemlig at du er tålmodig og stoler på, at han skriver til dig på et tidspunkt. Du skal altså vente, vente, vente, vente og blive ved med at vente til han skriver til dig. Det kan godt være, at du mister tålmodigheden og synes, at det simpelthen er for længe at vente på en besked. Men, der min opgave til dig - tik tik tik... er du klar til det?

Hvis du næsten ikke kan holde det ud, så skriv med dine veninder, vær sammen med veninder, lave noget hyggeligt sammen eller hvad du nu kan finde på. 

Jeg håber, du kan bruge mine idéer eller måske selv er kommet på andre idéer.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat