Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal vi komme sammen

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år!

Det kan være rigtig svært, hvis man får følelser for sin venindes ekskæreste. På den ene side, kan man ikke selv styre sine følelser. Man bestemmer jo ikke selv, hvem man bliver forelsket i. På den anden side, ønsker man ikke at gøre sin veninde ked af det.

Hvis din veninde ikke længere har følelser for drengen, er hun måske ok med, at du kommer sammen med ham. Ved du mon, om hun stadig har følelser for ham? Eller kunne du spørge hende om det?

Du skriver, at dine veninder og forældre ikke vil acceptere fyren. Jeg tænker på, hvorfor du mon tror det? Er de måske bekymrede for, at han kommer til at såre dig, hvis han er lidt af en player? Eller har du mon kommet sammen med andre, som de ikke har accepteret?

Du har selv indtryk af, at fyren skriver med mange piger. Jeg synes, du skal tænke over, om det er ok for dig, hvis I skal komme sammen.

Hvis ikke, så er det vigtigt, at du får talt med ham om det, inden I bliver kærester. Du kan fx sige, at du har en fornemmelse af, at han skriver sammen med andre, og at du ikke vil bryde dig om, at det fortsætter, hvis I skal komme sammen. Så har du fortalt, hvor du står. 

Drengen har også sendt dig billeder, hvor han onanerer. Måske er du blevet lidt forskrækket over det? Selvom han har sagt undskyld, skal du mærke efter, hvad der er ok for dig, at I sender til hinanden – og sige fra, hvis det ikke føles ok. Og så er det selvfølgelig vigtigt at huske, at de billeder, man sender til hinanden, meget nemt kan deles med andre. 

Jeg synes, det skal være din beslutning, om du vil komme sammen med drengen. Man kan som sagt ikke styre, hvem man bliver forelsket i. 

Hvis du vælger at komme sammen med ham, kunne du tage en snak med dine veninder og forældre. Du kunne fortælle, at du er glad for ham, og at det er vigtigt for dig, at de accepterer ham. Du kunne også vise dem mit svar, så I kan tale om det med, at man ikke selv styrer sine følelser. Hvordan tror du, det vil være? 

Måske vil de også have lettere ved at acceptere ham, hvis de lærer ham at kende. Du kunne derfor invitere ham hjem til dig, så han kan møde dine forældre. Og så kunne du også lave noget hyggeligt sammen med ham og dine veninder. 

Mange kærlige hilsner
BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat