Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal?, skal ikke?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Tak for dit brev. Det lyder rigtig spændende at skulle møde ham, som du har skrevet med i så lang tid, og jeg kan godt forstå, at du er lidt usikker, så godt du skriver.

Først vil jeg sige til dig, at det er helt naturligt at være lidt usikker første gang, man skal møde en, og specielt når I har delt frække billeder af hinanden. Det lyder på en måde meget sundt, at du ikke rigtigt kan "tage dig sammen". Det tænker jeg viser, at du tænker over, hvad det her er for noget, og det er godt, for du skal passe på dig selv.

Lige da jeg læste dit brev tænkte jeg, at det var lidt vildt, I allerede skulle sove sammen den første gang, I så hinanden... Jeg tænker, det er en god idé, at I mødes, snakker, lærer hinanden at kende, ansigt til ansigt. Der er som du sikkert godt ved store forskelle på at skrive og sende fotos, og så lige pludselig være over for hinanden. Hvis nu det viser sig, at det slet ikke svinger mellem jer, er det meget lettere at komme ud af det igen, hvis man bare har aftalt at skulle være sammen nogle timer den første gang.

En anden ting, der tit også er rigtig godt den første gang, kan være at mødes et neutralt sted, feks. en cafe eller en park. Jeg ved godt, det måske kan lyde fjollet, men det er vigtigt, at man bliver trygge ved hinanden og passer på sig selv. Det er meget lettere at slutte et møde et neutralt sted end hjemme hos en af jer. Hvor man kan komme til at give meget mere af sig selv, end man havde lyst til.

Den første gang du skal mødes med ham, tænker jeg, at det vil være en god ide at fortælle til dine forældre eller en anden, at du tager ud for at møde en ny ven, så nogle, du kender godt, ved hvor du er. Det kan også være rigtig rart efter besøget, at man har nogle at snakke med om, hvordan det gik.

Det kan godt være, alle de her forbehold virker tossede, og at du bare har lyst til, at I skal være sammen fra fredag til lørdag, som du skriver. Men hvis det første besøg går godt, så kan det være rigtig dejligt at glæde sig til næste besøg, hvor I kender hinanden bedre og kan være sammen fra fredag til lørdag.

Jeg håber, du kan bruge svaret. Du kan også altid ringe til BørneTelefonen på 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke med dig.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat