Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg sige sandheden?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl om, hvad du nu skal gøre. For på en måde har du lyst til slet ikke at sige noget. Og så nok bare håbe, at han ikke opdager det. 

På den anden side har du sikkert brug for at føle dig rigtig tryg den første gang, du har sex. Og så er det nok bedst, at du får det fortalt, hvis det er ham, du tænker skal være den første. 

Jeg har talt med andre piger og drenge, der af usikkerhed er kommet til at pynte på sandheden. Det er selvfølgelig ikke ok, men vi fejler alle. Og det kan være fristende at lade som om, man er erfaren, når der er en sød fyr eller pige, man gerne vil gøre indtryk på. 

Lige nu piner det dig, og jeg fornemmer, at du helst vil være ærlig - i hvert fald sige det inden, I eventuelt skal være sammen. Mit råd til dig er derfor at få det sagt til ham. Du fx kan sige: “Jeg har noget som er rigtig svært at få sagt, men jeg vil gerne være ærlig overfor dig. Da jeg sagde, at jeg ikke var jomfru, passede det faktisk ikke. Jeg ved godt, det var dumt sagt, men jeg kendte dig bare ikke godt nok til, at jeg havde lyst til at fortælle dig sandheden.” 

Hvis du vælger at fortælle ham det, så står du ved, den du er og erkender en fejl. Jeg kunne forestille mig, at han derfor kan se en moden og ansvarsfuld ung pige, som tør indrømme sine fejl. Og det er flot!

Hvis han er virkelig glad for dig, så tror jeg ikke, det egentlig betyder noget for ham, at du er jomfru. Og hvis det gør, så er han nok bare ikke den rette for dig. For så er det jo ikke hele dig, han holder af. 

Vær stolt af den du er, stå ved dig selv og måske vil den her 19 årige unge mand blive positiv overrasket over din ærlighed og glemme alt om din alder.

Jeg ønsker dig rigtig god vind

Kærlig Hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat