Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg give ham lov?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære  pige på 15 år.

Jeg synes, det er et lidt svært spørgsmål, du har fået fra din kæreste, og jeg kan godt forstå, at du har brug for at høre min mening om det.

På den ene side siger din kæreste, at hjerterne ikke betyder noget for ham, og på den anden side skriver han på ASK, at han godt ville noget med hende, hvis han ikke var kæreste med dig.  

Måske har han bare lyst til at udvide sine pigebekendtskaber, men jeg kan godt blive lidt i tvivl, om det også har noget at gøre med jeres kæresteforhold.

Når du spørger, om du skal give ham lov til at skrive hjerter, er det måske, fordi du selv bliver usikker på, hvor du har ham? Og om han går 100% ind for jeres kæresteforhold?

I stedet for at svare på det med hjerterne, skulle du måske snakke lidt med din kæreste om, hvordan I to har det sammen. Er I begge to tilfredse med det? Har I nogle nye ønsker til jeres forhold, eller er det ok, som det er nu?

Efter den samtale tror jeg, at du nemmere kan afgøre med dig selv, om det er ok, at han sender hjerter til den anden pige.

Held og lykke med det

De bedst ønsker fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat