Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg bare sige det?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 16 år

Når det føles som om kærligheden banker på, har du flere valg. Du kan lade være med at åbne og aldrig vide, hvad der gemmer sig bag den lukkede dør. Du kan åbne og måske få en spand koldt vand i hovedet eller du kan få smil, kys og kærlighed.

Når du vælger at åbne døren er der ingen vej tilbage. Men... På den anden side af døren venter en afklaring og en mulighed for at åbne noget nyt op eller slippe fri af tanker om noget, der alligevel ikke bliver til noget.

Dit brev lyser af livsmod og klogskab og jeg er helt enig i, at det ikke kommer til at gøre ondt at spørge hende eller du kommer til at dø af det.

En gang i mellem kan det også hjælpe at vende det hele om. Tænk på hvor stort en kompliment det er, at der er nogen der føler sådan for en.

På dit brev lyder det som om, at I allerede har et særligt forhold til hinanden og respekterer hinanden. Det er et godt, hvis det skal udvikle sig til mere end et venskab eller skal forblive som det er nu.

Jeg håber, at der gemmer sig nye kærlige eventyr bag den lukkede dør.

Kærlig hilsen BørneTelefonen    

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat