Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex og drenge i det hele taget – hvornår?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Jeg tænker, at mange piger og drenge har de samme tanker, som du har, om kærester og sex. Hvis du en dag, du har tid og lyst, kan du gå på opdagelse i de mange breve, vi får og se, hvilke tanker, andre gør sig om de ting, du taler om.

Jeg tænker, at du først og fremmest skal have lyst til at have en kæreste. Der kan sagtens være søde drenge omkring dig, som du ikke ser som kæresteemner, hvis ikke du selv har tid eller lyst til at have en kæreste, så er det vel ok?! Vi er forskellige - også på dette punkt og det kan sagtens være sådan, at din tid for at have en kæreste og have sex er en anden end dine veninders. Det er helt almindeligt.

Hvis du føler dig klar til at have en kæreste, skal du møde en dreng, som du kan lide og som du får lyst til at kende bedre. Når du har mødt en dreng, kan du forsøge at komme i kontakt med ham og finde ud af, om I begge har lyst til at lære hinanden nærmere at kende. Det kan godt tage lidt tid at bygge en kontakt op. Du kender det fra dine venskaber med pigerne. Det er i princippet det samme med drenge.

Det kan være, du er frisk og kan sige "hej" og smile til ham, når du ser ham. Så får du se, hvordan han reagerer. Måske skal du gøre det flere gange, før han helt forstår, at du gerne vil i kontakt med ham. Han er måske ikke vant til at være ven med en pige - eller være kæreste. Måske er han genert eller usikker. Jeg tænker, at drenge har det ligesom piger indvendigt med hensyn til kærester og sex.

Mit forslag er, at du tager det stille og roligt og øver dig i at skabe kontakter til drenge. Måske er der ikke grundlag for at blive kærester. Måske er der grundlag for at blive gode venner. Måske møder du igennem dine nye venskaber nogle andre søde drenge, som du kan lære at kende og undersøge som kæresteemner.

Måske er det sådan, at du har et fritidsliv, hvor du laver forskellige ting og går til noget. Måske har du endda et fritidsjob.Så er dine muligheder for at lave nye venskaber jo ret mange og ret gode, vil jeg sige.

Du kan overveje at tale med dine veninder om dine tanker. Måske har de nogle erfaringer eller nogle tanker, som du kan bruge til noget.

Måske kan du tale med din mor. Eller måske har du en storesøster eller en anden i din familie, som kender dig godt og som du kan være fortrolig med om de tanker, du har lige for tiden.

Jeg håber, du kan bruge mit svar til noget. Jeg ønsker dig i hvert fald at du tager den tid, som du har brug for og mærker, hvad der er bedst for dig.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat