Brev

Sex med storebrors bedsteven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Tak for dit brev. Jeg kan godt høre, at det virkelig går dig på, at du er vild med og har været i seng med din brors bedste ven. Jeg tænker på, om dig og din brors ven mon har talt sammen siden at I har været i seng sammen? Måske han har gjort sig de samme tanker som dig og måske I sammen kunne finde en god plan for hvad I skal gøre i forhold til din bror?

Du skriver, at dig og din brors ven stadig er vilde med hinanden og du ikke har lyst til at slutte det med ham. Du overvejer alligevel at gøre det, fordi du tror at din bror ikke vil bryde sig om, at I er sammen. Sådan forstår jeg det i hvert fald? Hvad tror du der vil ske hvis du fortæller det til din bror? Eller måske dig og vennen sammen fortæller det? Tror du, at din bror ville blive vred, ked af det eller måske noget helt andet? Og hvad mon ville være det værste som kunne ske ved det?

Jeg kan godt forestille mig, at det er rigtig svært at sige til din bror, at du har været sammen med hans bedste ven. Derfor tænker jeg på, at det måske kunne være rart for dig, at du f.eks. fortæller det sammen med vennen? Hvis din bror så bliver vred eller ked af det, så er både dig og vennen der til at forklare hvad der er sket og høre hvad din bror siger omkring det. Det kan være rart, ikke at være alene om, at skulle fortælle noget svært og rart også at have en, som man kan tale med det om bagefter.

Du spørger, om du skal slutte det med vennen, og det er svært at svare på, da det er en beslutning som kun du selv kan træffe. Jeg synes derfor, at det måske er en beslutning som du skal vente med at tage, indtil du har talt med din bror. Du skriver, at du har ondt i maven hver gang at du ser din bror i øjnene, og den ondt i maven, synes jeg, at du skal af med. Jeg tror, at det er svært at komme af med den ondt i maven så længe du går med det alene.

Samtidig skriver du også din bror er overbeskyttende. Dette vælger jeg at læse, at han er rigtig glad for dig og vil dig det bedste, men af og til kommer til at "passe lidt for godt på dig" efter din mening, er det mon korrekt forstået? Hvis det er tilfældet, kan det jo også tænkes, han vil have det ok med du har følelser for hans bedste ven, for det er jo en fyr, som han synes godt om i forvejen, og derved kan han være mere tryg ved den du er sammen med. Ved ikke, hvad du tænker om dette, mere så du måske også prøver at vende tankerne om og overvejer hvad er det bedste der kan ske, hvis du fortæller ham det.

Har du mon fortalt nogle af dine veninder, at du har været sammen med vennen? Eller måske vennen har fortalt nogle af sine venner, at I har været sammen? Ofte kan det være svært at holde helt hemmeligt, at man har været sammen. Derfor tænker jeg, at din bror måske får det at vide af nogle andre på et tidspunkt, hvis I ikke fortæller ham det. Tror du også det? Måske vil din bror blive mere ked af det, hvis han hører det fra nogle andre end hvis han hører det fra dig og vennen?

Som du nok kan læse, så har jeg mange spørgsmål. Måske du kunne have lyst til at tænke lidt over nogle af de spørgsmål og så kontakte vores Børnetelefon på 116 111 eller Chatten og tale videre om nogle af tingene? Måske du allerede har talt med vennen om hvad I skal gøre og måske han har lyst til at ringe eller skrive sammen med dig, så I måske begge to kan få nogle ideer til, hvad I kan gøre. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive ind til Brevkassen igen. Jeg håber, at du kan bruge mit svar – også selvom jeg desværre ikke helt kan svare på dit spørgsmål.

Kærlig Hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat