Brev

Sex med lære

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år

Du skriver, at du er ”helt vild med din lærer” - og faktisk er det helt almindeligt. Måske skyldes det, at mange lærere er søde og gode til at lytte. Du skal i hvert fald vide, at du langt fra er den eneste, der har haft følelser for en lærer. Dog vil de fleste opdage, at følelserne forsvinder med tiden. Det er med andre ord ofte bare en "periode".

Når du skriver, hvad der skete på skolen, bliver jeg bekymret. For det er forkert, det din lærer har gjort –faktisk er det ulovligt. I Danmark har vi nemlig en lov, der siger, at voksne ikke må være sammen med børn på den måde, man er sammen med en kæreste. Derfor må din lærer ikke røre dig på frække steder. 
Loven er lavet sådan for at beskytte barnet/eleven. Det er altså din lærer, der har gjort noget ulovligt – ikke dig! 

Du spørger, hvad du kan gøre, og det forstår jeg godt. Det er nemlig svært at gå alene med sådan en hemmelighed. Derfor synes jeg, at du skal tale med nogle voksne om det – også selvom det virker meget spændende lige nu. For det, der er sket, er ikke i orden. Måske kan du fortælle det til dine forældre, en anden lærer eller måske en tredje, du selv har i tankerne? 

Selvom det kan være svært, skal du også sige til din lærer, at du ikke vil have at hun rører ved dig – hvis hun gør det igen. For selvom du er lidt forelsket hende, er det vigtigt, at det ikke sker igen.

Du er velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116111, hvis du har brug for at tale mere om, hvordan du får det fortalt til en voksen.    

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat