Brev

Sex med dreng på 17

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år,

Tak for dit brev. Det lyder som om, at han er lige noget for dig og omvendt. Dejligt!

Jeg spekulerer på, hvor I mon har mødt hinanden? Er det f.eks. en, du kender fra skolen eller har du mødt ham på nettet – f.eks. via en app? Du har sikkert hørt det før, men det er en rigtig god idé at være lidt forsigtig, når man sender nøgenbilleder. Især hvis man sender billederne til en person, man ikke kender så godt. Du kan læse meget mere om, hvorfor det er vigtigt, at man er forsigtig med nøgenbillederne i folderen "Har du været nøgen på nettet?"
 

Det betyder dog ikke, at der nødvendigvis er noget, du behøver at være nervøs for i forbindelse med de billeder, du har sendt til drengen, men jeg ville i hvert fald lige nævne det. Når man snakker godt med en person, man godt kan lide, kan man komme til at glemme at være forsigtig og passe på sig selv.

Jeg spørger også, hvor du har mødt ham, fordi man skal være lidt varsom, når man skal mødes med nogen, man har mødt på nettet. Her er det altid en god idé, at man fortæller nogen om, hvor man mødes og hvornår. Det er også en god idé at have sin mobil på sig, og at man aftaler med nogen, at man skriver, hvis mødet trækker ud, fordi man hygger sig. Det er også smart at starte med at mødes et sted, hvor der er andre mennesker. F.eks. på en café. Det kan virke lidt voldsomt at stille alle de regler op, men måske vil I også selv få den bedste oplevelse, hvis I tager jer god tid til at lære hinanden at kende. De fleste synes faktisk også, at sex er bedst, når man kender den anden person rigtig godt. Så føler man sig godt tilpas og tryg i den andens selskab.

Det er helt almindeligt at onanere og lege med sig selv. Det lyder som om, du har et rigtig fint og godt forhold til dig selv og din krop. Det er også helt normalt, at du fantaserer om ham, tænder på ham og har lyst til at være sammen med ham. Nogen har oplevet, at det kan gøre lidt ondt, første gang, de har sex, men hvis man forsøger sig frem i et langsomt tempo, og hvis han/I sørger for, at du er våd (det kan også være en god idé at bruge glidecreme), vil det ikke gøre ondt, og man vil kunne nå at stoppe, hvis man ikke synes, det føles behageligt. Det er også helt OK og almindeligt, hvis det ikke lykkes at have (fuldbyrdet) samleje første gang, man prøver. Sommetider er det nødvendigt at varme op til det og forsøge nogle gange.

Du kan finde flere råd på vores hjemmeside lige her: https://bornetelefonen.dk/tema/sex-seksualitet, og så er Sexliniens hjemmeside også rigtig god. Den er lige her: www.sexlinien.dk. Dér kan man også stille spørgsmål – både pr. mail, chat og telefon.

Mange gange pøj pøj med det!

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat