Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med dreng

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år,

Tak for dit brev. Hvor lyder det dejligt, at du har fundet en sød fyr.

Du har sikkert hørt det før, men det er en rigtig god idé at være forsigtig, når man sender nøgenbilleder. Især hvis man sender billederne til en person, man ikke kender så godt, eller ikke har mødt i virkeligheden.

Det betyder dog ikke, at der nødvendigvis er noget, du behøver at være nervøs for i forbindelse med de billeder, du har sendt til drengen. Men jeg ville i hvert fald lige nævne det.

Når man snakker godt med en person, man godt kan lide, kan man nemlig godt komme til at blive grebet af stemningen og glemme at være forsigtig og passe på sig selv.

Jeg får også lyst til at fortælle dig, at man skal være lidt varsom, når man skal mødes med nogen, man har mødt på nettet. Så hvis I skal mødes i virkeligheden, er det altid en god idé at fortælle nogen om, hvor I mødes og hvornår. Det kan fx være dine forældre eller nogle gode venner.

Det er også en god idé at have sin mobil på sig, og at man aftaler med nogen, at man skriver, hvis mødet trækker ud, fordi man hygger sig.

Det er også smart at starte med at mødes et sted, hvor der er andre mennesker. Fx på en café.

Det kan virke lidt voldsomt at stille alle de regler op, men måske vil I også selv få den bedste oplevelse, hvis I tager jer god tid til at lære hinanden at kende.

De fleste synes faktisk også, at sex er bedst, når man kender den anden person rigtig godt. Så føler man sig godt tilpas og tryg i den andens selskab.

Det er helt almindeligt at onanere og lege med sig selv. Det lyder som om, du har et rigtig godt forhold til dig selv og din krop. Det er også helt almindeligt, at du tænder på ham og har lyst til at være sammen med ham.

Nogen har oplevet, at det kan gøre lidt ondt, første gang, de har sex, men hvis man forsøger sig frem i et langsomt tempo, og hvis han/I sørger for, at du er våd (det kan også være en god idé at bruge glidecreme), vil det ikke gøre ondt, og man vil kunne nå at stoppe, hvis man ikke synes, det føles behageligt. Det er altid OK at sige stop, hvis du kan mærke, noget ikke føles rart.

Det er også helt OK og almindeligt, hvis det ikke lykkes at have (fuldbyrdet) samleje første gang, man prøver. Nogle gange er det nødvendigt at varme op til det og forsøge nogle gange.

Du kan finde flere råd på vores hjemmeside lige her: BørneTelefonen – sex og så er Sexliniens hjemmeside også rigtig god. Den er lige her: Sexlinien.dk

Mange gange pøj pøj med det!

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat