Brev

Sex med bedste ven og storebror kiggede ind?!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 15 årig dreng

Jeg kan da sagtens forstå, at du er noget forvirret og ikke rigtig ved, hvad du skal stille op med pigen som du er vild med. Du har jo allerede gjort noget, du har skrevet til hende og vist din fortsatte interesse, men desværre har du ikke fået svar tilbage.

Det kan der var mange forklaringer på. Måske er pigen lidt flov over hvad der skete, og at din storebror fandt ud af det. Måske gik det lidt for hurtigt frem for hende. Måske er hun vild med dig og ved ikke rigtig hvordan hun skal takle det osv.

Jeg vil foreslå dig, at kontakte hende igen - fortæl hende, at du gerne vil tale om det der skete, og at du gerne vil fortsætte med at se hende. Måske kan du tale med din storebror og sikre dig, at han ikke fortæller andre hvad der skete imellem jer - så kan du også fortælle hende, at du har talt med din storebror. Hvis du stadig ikke får noget svar, skal du nok overveje, om du skal blive ved - eller om du skal bruge din energi på dem, som gerne vil være sammen med dig.

Forhåbentlig svarer hun dig og I får snakket sammen, og finder ud af, hvad der skal ske fremover.

Jeg ønsker det bedste for dig,

De bedste hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat