Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

S-O-S! Hvordan slår man Op?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 11 år. Tak for dit brev til Brevkassen, hvor du beskriver nogle situationer som jeg tænker mange kan genkende. Jeg ved, det kan være en rigtig stor udfordring og samtidig en vildt stor glæde at havde drenge som venner. Udfordringen kan for mange være, at det ind i mellem kan være svært at finde ud af, at holde venskabet som et venskab uden, at det udvikler sig til at blive kæreste-agtigt. Ud over at du måske oplever de udfordringer, der kan være i forhold til, om det er venner eller kærester, er det nok ikke lettere for dig, når du sådan rejser mellem færøske venner og gamle danske venner, er det rigtigt når jeg tænker sådan? I dit brev er du meget betænksom om omsorgsfuld, du gerne vil have et råd til hvordan du undgår, at såre ham du vil slå op med. Det er flot af dig, at du spekulerer så meget på, ikke at ville såre ham. Desværre kan jeg ikke give dig en fuldstændig løsning på, hvordan du undgår at såre ham når du gør det forbi. Kan det være en ide for dig, hvis du forestiller dig, hvordan du selv helst vil modtage en besked, du måske bliver ked af at få…? Vil du helst have at en kæreste/ven er ærlig over for dig..? Vil du helst have en besked imens vedkommende der fortæller det, er til stede sammen med dig, eller vil du hellere have en besked på sms, brev eller måske mail…? Ud fra hvad du selv vil have det bedst med, kan det tænkes at andre har det lidt i samme retning. Der er også forskel på at sige til en kæreste, at dine følelser har ændret sig, i stedet for at fortælle at vedkommende ikke er noget for dig mere. Hvad mon der vil være den mindst hårde måde at få det af vide på..? Alt efter hvor meget kontakt du ønsker, er det så en ide for dig, at fortælle hvordan du kunne tænke dig jeres fremtidige venskab..? Måske kan du foreslå, at I skriver, skype eller ikke noget, hvis det er sådan du godt kunne tænke dig det, så ved han at du godt vil have kontakt men at det skal være som en ven og ikke en kæreste.   Hvis du har brug for at tale mere omkring hvordan du kan gribe det an, er du velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111. Mange kærlige hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat