Brev

Rigtige kærester

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år,

Tak for dit brev.
Det kan godt være svært at finde ud af, hvordan man lige begynder på det dér kysseri og holden-i-hånden. Især hvis man ikke har prøvet det før.

Måske kender du din kæreste fra skolen? Hvis du gør det, er du mon så kun sammen med ham, når I er i skole, eller ses i også efter skole? For nogen kan det føles lidt pinligt at kysse eller begynde at holde i hånd, hvis det skal foregå et sted, hvor der er mange andre. Nogle gange er det lidt lettere, hvis man taler om det og prøver at kysse og holde i hånd, når man er lidt alene. Det kan være, at I følges hjem fra skole og kunne prøve at holde i hånd, når I går sammen? Det kan også være, at I ses efter skole, og at det så en dag virker naturligt at kysse.

Du har skrevet til ham, at du gerne ville prøve at kysse og holde i hånd – og det er altså ret sejt gjort! Måske kunne du tage næste skridt og snakke med ham om det, når I er sammen? Det kan være lettere at snakke om det, når der ikke er andre omkring jer. Måske ved din kæreste ikke helt, hvornår I skal gøre det? Det kan også være, han er lidt usikker på, hvordan man gør? Hvis han har det sådan, kan det hjælpe at snakke om det.

Det kan også være, at han alligevel ikke er helt klar til det. Det er vigtigt, at man ikke presser hinanden til at gå for hurtigt frem. Og man kan faktisk godt være rigtige kærester, selvom man ikke har kysset eller holdt i hånd. Nogle er klar til kysseri lidt før andre, så måske kræver det lidt tålmodighed.

Rigtig god fornøjelse med at prøve jer lidt frem – når I har lyst!

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat