Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

problemer med kærligheden

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14

Tak for dit brev. Kærlighed, lyst og følelser kan være meget forvirrende.

Du skriver om tre drenge i dit brev:

Dreng fra sprogrejse, som du bliver mere og mere forelsket i for hver dag
Ven som du har været intim med, men som du ikke længere føler noget for
Ven som du overvejer at være intim med

Jeg kan virkelig godt forstå, at du er forvirret, når der er hele tre drenge, der fylder i tankerne. Jeg kan dog ikke lade være med at hæfte mig ved, at du skriver, du bliver mere og mere forelsket i dreng nummer 1. Hvis man går med følelsen af forelskelse for én dreng, så kan det være svært at finde plads i hjertet til at lukke andre ind lige nu. Men lysten til at kysse på andre og være intime kan godt være der – hvilket måske er det, du har oplevet med dreng 2 og 3?

Så jeg tror, det er vigtigt, at du prøver at adskille de tre drenge fra hinanden og finde ud af, hvorfor du er interesseret i dem. – Er det kærlighed? Eller bare lyst til at kysse?
En ide kunne være, at du fik afklaret, hvad der kunne ske med dreng nummer 1. Hvis nu der var en chance for, at I kunne ses, ville du så have lyst?
Eller er de grunde, du selv nævner, nok til at du burde lægge låg på og pakke ham væk?

I forhold til de to andre drenge så spørger du til sidst, hvad andre personer vil tænke, og om du bør stoppe?
Man skal aldrig lade sig holde tilbage eller handle ud fra, hvad man tror, andre vil tænke om det. – Man skal til gengæld mærke rigtig godt efter i maven efter, hvad man har lyst til, og hvad man kan stå inde for.
 

Men jeg hæfter mig dog ved, at du skriver, at begge drenge er dine venner, og at det intime ødelagde venskabet til dreng nummer 2. Vil du risikere det igen med dreng nummer 3? Måske du skulle tænke over, om han er en vigtig ven for dig, og hvis han er, så vægt venskabet højere end lysten til at kysse og være intime – det kan man være med masser af drenge, men de gode venner er sjældne.

Det var et svar med mange spørgsmål, men håber, at du selv kan finde de rigtige svar ved at mærke rigtig godt efter i dig selv.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat