Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer med kæresten!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årig pige,

Mange tak for dit brev til BørneTelefonen. Hvor er det godt, at du har skrevet herind.

Jeg får først og fremmest lyst til at fortælle dig, at jeg virkelig godt kan forstå, at du er i tvivl om, hvad du skal gøre i denne situation, når du har en kæreste du er meget glad for, men som ikke har den fysiske lyst til dig.

Fysisk kontakt er nemlig for mange mennesker en stor del af et parforhold, og som jeg kan forstå på dig, er det også noget, som du finder meget vigtigt. Så når man oplever, at ens kæreste ikke har lysten til dette, kan det som du også skriver, være noget man kan blive meget ked af og bekymret over.

Jeg får også lyst til at fortælle dig, at vi snakker med mange unge, som beskriver at have de samme følelser som dig i et parforhold. Jeg fortæller dig dette, da det nogle gange kan være rart at vide, at man ikke er den eneste

Jeg vil foreslå dig, at du tager en snak med din kæreste omkring de ting, som du bekymre dig om og som gør dig ked af det. Du kan også spørge ind til, hvorfor han ikke har lyst til dig fysisk. Det er vigtigt, at du er ærlig og fortæller, hvad det gør ved dig, at han ikke virker til at have lyst til dig.

I den sammenhæng kan du også gøre noget ud af at fortælle ham, at dine bekymringer først og fremmest gør dig rigtig ked af det, fordi han betyder alt for dig og at du elsker ham rigtig højt. Det kan nemlig være meget betydningsfuldt, hvis din kæreste ved, at de ting du fortæller ham, kommer fra et godt sted i dig.

Jeg ved fra andre unge, at det kan være meget svært at starte sådan en samtale. Mon du også har det sådan? En mulighed kunne derfor være, at du skriver et brev til ham, hvor du forklarer, hvad du bekymrer dig om. Du kan også vise ham dette brev og mit svar. Hvis du har brug for inspiration til at skrive et nyt brev, kan du finde det her.

Du er også altid velkommen til at ringe ind til os på 116111, hvis du har brug for at snakke videre med en rådgiver.

Jeg håber, at du kan bruge mine tanker og råd til noget. Jeg tror på, at du kan finde modet til at snakke med din kæreste omkring, hvordan du har det. Jeg hepper på dig!

Jeg ønsker dig alt det bedste.

De kærligste hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat