Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

problemer med eks

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årige

Mange tak for dit brev, det er altid dejligt, når man finder en kæreste som man er glad for.   

Jeg kan godt forstå du er lidt forvirret over, at han helt har forandret sig.. Jeg ved jo ikke, om han måske har været glad for dig hele tiden, men at det blev sværere for ham, da du ikke længere var alene, men fik en ny kæreste..?

Jeg ved, at det kan være rigtigt svært at komme sig over en kæreste, hvis man bliver ved med at tale sammen, men jeg ved jo ikke hvordan han og du har det? Umiddelbart ville jeg tænke, at det ville være meget godt for ham, hvis I holdt en pause med at tale sammen. Hvad tænker du?   

Du spørger, om du bare skal glemme ham fuldstændigt. Det kan jeg nok ikke rigtigt svare på, da det er noget meget personligt fra person til person… Men jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, om du kom til at mangle ham, hvis du ikke kontaktede ham? Du har jo en anden kæreste, og jeg tænker, at du sikkert også har nogle gode venner? Så måske det mere er en gammel vane at have kontakt til ham, end at han faktisk er en, du har brug for?

Hvis du har flere spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte BørneTelefonen på 116 111, BørneChatten eller skrive til BørneBrevkassen igen.. Alle tre steder, sidder der voksne der er klar til at give råd og vejledning.

Mange venlige hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat