Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problem med min mor

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Til lykke med at du har fundet en sød fyr, og at I begge kan lide hinanden. Det er en god start.

Det er fint, at du er begyndt at snakke med din mor om kærester, så hun finder ud af, at det er noget af det, der optager dig.

Men selvfølgelig er det ærgerligt med hendes reaktion, da du spurgte hende om kærester og stoffer. Jeg tænker, at måske blev hun forskrækket over det med stofferne, og derfor fik hun svaret lidt hurtigt med, at du jo slet ikke var gammel nok til kærester endnu. I hendes hoved blev kærester og stoffer måske blandet sammen.

Jeg vil foreslå, at du stille og roligt snakker med din mor igen, og fortæller hende, at det med stofferne slet ikke er aktuelt, men at du faktisk har mødt en sød dreng, som du gerne vil være kæreste med. Du kan også foreslå, at han kommer hjem og besøger jer en dag, så din mor kan hilse på ham og lære ham lidt at kende.

Så håber jeg, at din mor vil indse, at hendes datter er blevet så stor, at det er helt i orden med kærester.

Held og lykke  med det ønsker BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat