Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problem!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng

For mig lyder det til, at du tænker en del over, hvad andre mon tænker om, at du har en kæreste, der bor så langt væk. Jeg håber, at det her svar kan skabe en form for afklaring for dig. Tak for dit brev.

Det er forskelligt, hvad man sætter pris på i et forhold. Det vigtigste er at lytte til sig selv og være kæreste med den, som man har allermest lyst til at være kæreste med. Hvis det fungerer for jer at skrive eller skype sammen, så kan det være helt fint.

Nogen kan også synes, at det er rart at have nogen at tale med, som ikke er en del af deres hverdag. Har du det mon sådan? At have kontakt over nettet kan for nogen være rart, fordi det er en bestemt måde at kommunikere på. Det kan også være, at man er på en anden måde på nettet end man ellers er. Det her kan lyde lidt skeptisk, men sådan er det ikke tænkt. Det kan blot være godt at tænke over, at andre også kan være lidt på en anden måde på nettet end de ellers er. Det behøver ikke at være dårligt, men en vigtig ting at huske på.

Mange børn og unge danner venskaber via nettet og nogle gange får man følelser for den anden, selvom man ikke kender hinanden sådan rigtigt. Det kan være rart og hyggeligt, men måske også lidt ensomt i længden, da man måske kan komme til at savne at være rigtig sammen i dagligdagen, have en at holde i hånden, hvis du forstår. Men mærk efter, hvad der føles rigtigt for dig og se så hvad der sker i fremtiden. Det kan også være en ide at tale med dine forældre, eller måske din mor, om denne søde pige du skriver med. Måske hun kan give dig lidt råd og hvem ved, måske en dag din familie får mulighed for at tage på en ferie til England, så I kan mødes og sige hej?

Måske kan det være rart for dig at tale med en af dine venner om dine tanker om at have en kæreste fra England. Det kan være, at din ven har gode råd til eller tanker om det med at have en kæreste langt væk. Hvem ville være god at tale med? Ellers er du også velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111 for at tale videre om det.

Jeg håber, at det her svar kan være en hjælp for dig. Det er vigtigt at lytte til sig selv i forhold til, hvordan man både gerne vil være kærester og hvem man vil være kæreste med – det er sådan set kun en selv, som kan mærke, hvad der føles helt rigtigt.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat