Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen i min klasse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Det lyder til du synes rigtig godt om pigen og hun også synes om dig. Og samtidig lyder du som en dreng, der tænker rigtig meget over ikke at genere andre og være en god ven. Det er en styrke, som du kan være rigtig stolt af.

Piger har det ofte sådan at de bruger mange hjerter og smileys når de skriver beskeder, det behøver ikke at betyde at hun er forelsket i ham/dem hun skriver med, så jeg tænker da du skal give det en chance og prøve at finde ud af om hun har følelser for dig.

Måske du kan starte med at høre om der er en speciel fyr hun er særlig glad for lige nu? Eller måske spørge om I skal mødes en dag her i juleferien og hygge med at se film? Du kan jo også være helt åben og ærlig hvis du har modet til det, og fortælle hende at du har følelser for hende, og vil høre hvordan hun har det med dig?

Jeg kan forstå din ven også er forelsket i hende. Hun lyder til at være en dejlig pige, som flere kan li og sådan er det jo nogen gange. Nu kan hverken du eller din ven gøre for, hvem pigen har følelser for, så mon ikke din ven vil acceptere hvis du begynder at have mere med pigen at gøre? Håber da også du vil være ok med, hvis det nu er din ven, hun bedre kan li? Forståeligt man kan blive ked af det, hvis man ikke er den valgte. Det prøver vi alle, men man må også nogle gange turde tage chancen for hvem ved, måske har hun også følelser for dig?

Som du selv er inde på, ja, så kan du også vente og se hvad der sker. En måde at vise hende du er interesseret i hende som mere end en ven, kan være at smile til hende, prøve at få øjenkontakt med hende så ofte som muligt. Give hende komplimenter og som du gør, prøve at være tæt på hende. Og som jeg skrev, så prøv måske at spørge lidt ind til om der er en hun er særligt interesseret i, eller måske spørg, hvad hun synes om dig. Du virker som en modig ung fyr, men hvis du har brug for lidt støtte, kan du jo få en af dine gode venner til at spørge hende, hvad hun synes om dig, og om hun er forelsket i dig?

Ønsker dig held og lykke med kærligheden

Kærlig hilsen BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat