Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen der er meget flov

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Tak for dit brev! Du skal ikke være flov over, at du tjekker ham ud på de medier, du nævner. Det er jeg ret så sikker på, at de fleste mennesker gør, når de bliver nysgerrige. Det er helt naturligt. Især når man er forelsket.

Han ved godt, at du eksisterer, for han henvendte sig jo til dig, som du skriver - men måske tror han ikke, at du kan lide ham. Måske kunne du anmode ham om venskab på FB eller Intragram. Det er helt naturligt. I har jo den samme interesse og går i den samme klub.
Og når I så har fået kontakt, så kan du prøve at skrive til ham. Du kunne f.eks. spørge ham, hvilken skole han går på, eller hvor tit han spiller i klubben, om det er noget, han gerne vil videre med eller noget andet. Du kan også kommentere på nogle af hans billeder eller statusopdateringer. Og så tror jeg nok, at I skal komme til at tale sammen.

Jeg håber meget, at du finder ud af det. Et rigtig stort held og lykke herfra!

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat