Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pige-online-crush

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 12 år.

Allerførst et stort tak for dit fine brev. Det er dejligt at du har har fået en god  online ven. Det lyder til at I har det rigtig rart sammen.  Jeg kan godt forstå, at du oplever at det er svært at få et crush. Det er jo en helt ny følelse. Så kan man godt blive usikker på,  hvad man skal stille op.

Når jeg læser dit brev, tænker jeg at du  har lyst til at fortælle hende, hvor glad du er for hende. Men at du også kan blive bange for om hun så aldrig vil snakke med dig igen.

Det er bare så svært, når man oplever et crush og er usikker på, om den man er forelsket i har de samme følelser. Ligesom det også er svært, når man oplever at følelserne ikke er gengældt. Det er  noget rigtig mange kende til. Uanset om man er til piger eller til drenge. De fleste genkender også uroen for at kunne ødelægge venskabet, når man fortæller den anden om sine følelser.  Og desværre- der er ingen enkel løsning.

Du kan jo ikke vide, hvordan hun vil reagere. Du kan enten vælge at fortælle det til hende. F.eks kan du  fortælle hende lidt om dine følelser. Start stille og roligt med at f.eks. at fortælle at du er glad for at kende hende, at du har det rart sammen med hende, osv. Prøv at læg mærke til, hvordan hun  reagerer.

Får du positive svar tilbage, eller mærker du at hun bliver usikker og trækker sig?  Kunsten er at tage små skridt og mærke efter, hvordan den anden reagerer. Så kan man også bedre trække sig tilbage, hvis den anden ikke virker så interesseret – uden at venskabet bliver akavet.

Eller også kan du vælge ikke at sige noget, og håbe på at de følelser du mærker ligeså stille går over igen. For sådan er det også med crush og forelskelse, det er ikke følelser der varer i al evighed. Men jeg er sikker på,  at du kommer til at opleve samme dejlige følelse overfor en anden – mange gange.

Prøv at læse ’gode råd om kærlighed’ og mere om emnet her: kærlighed

Du er også meget velkommen til at ringe til Børnetelefonen 116111 og få en snak.

Jeg er helt sikker på at du  nok skal finde ud af, hvad der er bedst for dig at gøre.

Kærlige  hilsner fra

Børnetelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat